utorak, 28. listopada 2008.

Kucni biznis

Distribucija i marketing promotivni materijala
biznis11@hotmail.com :e-mail
tel. 061/371-459 ; 9-17 h


POTREBNI KUCNI SARADNICI!


Da vi sada mozete povecati svoja primanja izradom, sastavljanjem i drugim interesantnim poslovima u svom domu!

Americke manufakturnne i distributivne kompanije vas snabdjevaju instrukcijama laganim za pracenje i placaju za kompletiran posao!

Ovdje su razlicite vrste poslova da mozete odabrati prema vlastitoj zelji! Vi cete biti registrovani pod nezavisnim ugovorom,sto je vaznije vi cete dobiti placanje prema broju izradjenih komada.
Ovde nema sefa koji nadgleda, niste sputani vremenom mozete raditi kada zelite, dok gledate tv.
KO SU KOMPANIJE KOJE NUDE RAD KOD KUCE?
Veliki broj kompanija je otkrio da je ekonomicnije zaposliti ljude kao vi za izradu, sastavljanje i
druge interesantne poslove nego zaposljavati ih u velikim fabrikama.Rad kod kuce postaje veoma popularan! Ove godine 1,2 muliona zaposlenih ce provesti vise od 35 sati radeci kod kuce u nekoj formi angazmana.Ovo je v ise od 30% povecanje nego prosle godine. To je novi rasuci trend medju manufakturnim i distributivnim kompanijama, koji ce definitivno biti bum u milenijumu.

Da bi privukli ozbiljnog radnikam koji je voljan, posvecen i disciplinovan da radi bez posebnog nadgledanja mnoge kompanije ce zahtijevati da od njih kupite pocetni paket (STARTNI PAKET)koji sadrzi dovoljno materijala da pocnete zajedno sa gotovim uzorkom.
Ova prva uplata pokriva inspekciju, prevoz i otvaranje vaseg ugovora.
Na ovaj nacin biti cete spremni da ispratite odredjene zahtjeve da bi se vasi proizvodi mogli prodavati u objektima sirom SAD.
Vecina kompanija ce vam poslati tel. br. na brosurama i tel. liniju za pomoc kada pocnete raditi.

RAD SA STRANOM FIRMOM!

Nakon naseg evidentiranja i od nas cete dobiti:
-Prospekt, Prevode, narudjbenicu na engleskom-
Opise uputstva, shematske prikaze rada!
Cijena ovakvog poslovnog materijala je 38 KM plus troskovi postarine!
Bankovnom doznakom, karticom ili Western Unionom cete poslati firmi za koju ste se odlucili kauciju za materijal. Kada sastavite proizvod vracate ga istoj firmi i sacekate odgovor!
Firma ce vam potom poslati odobrenje za saradnju ili vratiti proizvod na doradu ukoliko treba nesto popraviti!
Vasa daljnja saradnja zavisiti ce od kvalitete vaseg kontrolnog rada!

IZRADA NOVOGODISNJIH UKRASA-AMERICKA FIRMA!

Pozdrav!
Zeljeli bi smo vas pozdraviti u sv ijetu rada kod kuce.Rad u vlastitom domu moze biti ispunjavajuci uz povecanje mjesecnih primanja radeci prema vlastitom rasporedu i zeljama.
Mi ne trazimo da se drzite unaprijed utvrdjenih rokova ili kolicina.
U poslovanju kod kuce mi smo ukljuceni preko 10 god.Nasa kompanija od toga ima velike koristi.
Radi osoba poput vas mi dilazimo do visoko kvalitetnih proizvoda u vrlo kratkom vremenu.
Nasi proizvodjaci kod kuce su nam vazni. Mi trazimo nekog poput vas da sklapa nase Novogodisnje ukrase. Oni su vrlo jednostavni i ne zahtijevaju specijalan alat ili sivanje.Nema potrebe za iskustvom. Nece vam biti potreban veliki prostor, imamo mnogo razlicitih izvedbi koje mozete birati.Placamo 3,00$ po prihvacenom kom.Tkodje dobavljamo sav nuzan alat koji je potreban za start. Bit ce vam potrebne skare i nesto ljepila. Ukrasi se sastavljaju iz satenskih liptic, zrna igli, i trake.Svi troskovi za materijal se nadoknadjuju kada se ukrasi sloze i prihvate. Mi prihvatamo ukrase od po deste komada sto predstavlja jednu jedinicu.

IZRADA BROSICA ANDJELCICA-AMERICKA FIRMA

U poslu smo oko 15 god. Imamo mnogo razlicitih stilova izvedbe nasih andjelcica.A nasi andjelcici su lagani za izradu1 Oni ne zahtjevaju nikakvo iskustvo!
Nemamo nikakvih kvota ni ogranicenja u izradi. Snabdjevamo vas svim potrebnim materijalima
koji su specijalno odabrani'Nudimo pomocnu liniju za nase klijente.Za pocetak rada nudimo startni paket sa gotovim besplatnim uzorkom. Cijena startnog paketa je 20$ plus posta.
Svi materijali se dobavljaju iskljucivo os firme.Mozete izradjivati nekoliko na sat.

IZRADA NAKITA- AMERICKA FIRMA

Ova americka kompanija cijeni vas interes za njihov proizvodni program. Ovo je najveca i najcjenjenija kompanija koja se bavi kucnim sastavljanjem od 1990'Nudimo unosnu mogucnost
ako uzivate radeci svojim rukama i zelite dodatno zaradjivati.
Ova kompanija za sastavljanje koristi jednu jednostavnu tehniku kod svog dizajna, ova tehnika se temelji na jednostavnom nakitu americkih indijanaca. Ova firma placa po kompletiranom kom 7-20$ i nude motiviranim pojedincima mogucnost zarade bez ogranicenja.
Kompanija nema rokova ni datuma vracanja sto znaci isto sto i krajnji rok. Ovo nudi fleksibilnost u vlastitom rasporedu.Ovo vam nudi fleksibilnost u vlastitom rasporedu.

SASTAVLJANJE LUTKE LOWABLE COUNTRY BUNNIES- AMERICKA FIRMA

Trenutno mi trebamo kucne radnike za sastavljanje ove lutke.Mi snabdjevamo svim materijalima. lutka se sije rucno ili masinski.
Lutka je visoka priblizno 12 inca i napravljena je od poliestera i fabrickog pamuka.
Svi materijali su specijalno odabrani i naruceni da proizvod bude prihvacen od kupaca.
Poslije svakog kompletiranog i izradjenog po nasim uputstvima komada i prihvacenog kvaliteta mi placamo: 70$ po kompletu.

IZRADA DINE DINOSAURA

Mi trazimo postene novcano motivirane individualce koji su zainteresovani za proizvodnju.
Mozete dobiti divno zadovoljstvo slaganjem Dine Dinosaura, u casovima dokolice, gledanja televizije.
Ako zelite rijetku priliku, hobi, zaradu, kreativno sastavljanje!
Dino je rucno radjen i punjen.
Mi snabdjevamo specijalnim krojem koji nije tako skup Placamo 7$ za svaku prihvacenu igracku!
Dino se sije rucno i masinski.

Sve informacije 061/371-459 ; 9-17h

1 komentar:

Unknown kaže...

Moj komentar na sve ovo o kucnom biznisu-koliko je sigurna zarada na izradi gore navedenih stvari,ko mi garantira zaradu ako udem u kucni biznis,ko i kakvu mi daje garanciju taj neko za novac kojim bih kupila startni paket,i kojom brzinom bih mogla dobiti svoj novac-odnosno svoju zaradu,jer i od tog zavisi isplativost ovakvog rada-mislim da niste bas bili jasni i precizni i da na ovakav nacin rada su moguce prevare-da ja tom nekom posaljem novac-a ne dobijem nista-ili kad odradim posao ne dobijem svoju zaradu-znaci trazim garancije za sve ovo i onda bi mogli govoriti i dogovarati se o kucnom biznisu...

Srdacan pozdrav,
Savic Esrefa iz Mostara
e-mail baya.b.s@gmail.com
tel.00387/63/862-865